به منظور تجلیل از همکاری اصحاب رسانه در آگاه سازی جامعه غلامحسین رنجبر مدیر کل با حضور در دفتر روزنامه دریا در بندرعباس با سرپرست و خبرنگاران این روزنامه دیدار وگفت و گو کرد .
به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ غلامحسین رنجبر مدیر کل در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و خدمات بهزیستی استان به نقش اساسی و مهم رسانه ها در افزایش سطح آگاهی عمومی جامعه نسبت به مسائل فرهنگی - اجتماعی اشاره کرد و افزود : تاثیری که روزنامه با سابقه ای همچون دریا در خاطر عموم باقی گذاشته نشان از قدمت و قدرت نفوذ این روزنامه دارد .
وی به خدمات و همراهی های موثر این روزنامه با اهداف عام المنفعه و تخصصی بهزیستی از گذشته های دور تاکنون اشاره داشت و افزود : امیدواریم این همراهی همچون گذشته و با نگاه حمایتگری بیشتر تداوم یابد .
رنجبر در ادامه خواستارهمراهی اصحاب رسانه به ویژه روزنامه دریا با این اداره کل در بحث کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی ، جلب مشارکت خیرین ، آگاهسازی ، اطلاع رسانی و همراه کردن اذهان عمومی برای پیشبرد اهداف سازمان و کمک رسانی به محرومین ، افراد دارای معلولیت و جامعه هدف بهزیستی شد.
در پایان این نشست ، مدیر کل بهزیستی استان هرمزگان با اهدا لوح سپاس از یعقوب دبیری نژاد سردبیر روزنامه دریا قدردانی کرد.
آگهی مزایده و مناقصه ها
شماره كارت جلب وجذب مشاركتهاي مردمي نزد بانك مركزي بنام هداياي خاص بهزيستي استان هرمزگان 6367957087358532